Waarom vragen wij je hulp?

KilRock is een radiostation dat sinds 2017 als hobbyproject bestaat. Wij combineren in KilRock radio onze grote liefde voor muziek en techniek. Het leukste is natuurlijk om die twee op zo’n manier te combineren dat iedereen er iets aan heeft. Iets samen delen is gewoon veel leuker. Wij merken aan de reacties van onze luisteraars dat zij er ook zo over denken.

Wij hebben onze vergunningen netjes op orde, maar aan die vergunningen zit een prijskaartje vast. Leg daar het prijskaartje voor aanschaf/onderhoud van apparatuur/muziekcollectie en energiekosten nog eens bij en je komt algauw uit op een rekening van ruim 4.000 euro per jaar ( = ruim 300 euro per maand) om de zender in de lucht te houden. Dat is heel veel geld voor een particulier gefinancierde hobby.

Daarom vragen wij je of je ons een handje wilt helpen. Wat ons betreft hoeven de giften van onze donateurs de onkosten niet voor 100% te dekken. Hobby’s kosten geld. Dat weten wij heel goed. Maar: als je een paar euro’s kunt missen (en ons wilt helpen om niet failliet te gaan) dan houden wij samen met jou een muziekzender in de lucht die zich serieus met popmuziek bezig kan blijven houden.

Ook willen wij niet dat AM muziekradio en belangrijke pophistorie verloren gaat. Onder de streep zijn we dus gewoon een stel idealisten die via hun hobby -en samen met onze luisteraars- iets unieks neerzetten. Daar hebben wij op eigen rekening zelfs een stichting voor opgezet.

Doe je mee? Voor het bedrag voor een kop koffie en een stuk appeltaart help je ons al enorm!