Nieuws

 

Beste middengolfluisteraars,

Sinds zaterdag 1 juni kun je KilRock radio tijdelijk niet meer via 1287 AM beluisteren. De uitzendingen op de middengolf zijn in verband met een verhuizing voor langere tijd stilgelegd. Ons programma-aanbod blijft online beschikbaar via kilrock.nl en de websites die KilRock radio op hun eigen pagina’s aanbieden.

Waarom?

Willem is naar een andere woning verhuisd. Onze zendinstallatie staat bij Willem thuis, dus die moet opnieuw worden opgebouwd. Dat kan even duren. Verhuizen of zendmasten plaatsen… een mens kan maar één ding tegelijk. Het is de bedoeling om vanaf de nieuwe locatie de uitzendingen op de middengolf zo snel mogelijk te hervatten.

Datum onbekend

Onduidelijk is nog vanaf welke datum wij de zender weer aan kunnen zetten. Dat hangt onder meer af hoe snel wij op de nieuwe locatie over een omgevingsvergunning kunnen beschikken; verplicht als je een ruim elf meter hoge zendmast wilt plaatsen.

Wij informeren jullie via onze Facebookpagina en deze website als er nieuwe ontwikkelingen zijn. Recent is de nieuwsbrief van september verschenen. Als je belangstelling voor de nieuwsbrief hebt, stuur ons dan even een mailtje.